fushi Vegan Omega Totale Oil Blend og fushi Aloe vera juice

Da er vi endelig i gang. Stor glede da fushi sine produkter endelig var på plass.Disse har jeg ventet på og har store forventninger til.

Jeg valgte med en gang å starte med Omega Vegan og Aloe Vera juicen. Prøver meg fram med en T -skje Omega Vegan olje og et eggeglass med aloe vera juice.Tror 100ml Omega Vegan Olje skal holde i 2-3 mnd med 1 t-skje om dagen. Den er jo helt super da den er en unik blanding av essensielle fettsyrer, som kroppen vår trenger for å trives. Denne organiske, kaldpressede oljen består av en nyskapende Vegan blanding av fikenfrøolje, valmuefrøolje, gresskarfrøolje, algeolje, granatepleolje, havtornolje, linfrøolje, hampefrøolje og avokadoolje. Denne blandingen vil sikre at du får et komplett tilskudd av Omega 3, 5, 6, 7 og 9.Fushi Fresh Pressed ® Vegan Omega Totale blanding er en perfekt kilde til essensielle fettsyrer for veganere og vegetarianere.

Aloe Vera er en næringsrik plante og kjent for å fungere som et beroligende middel for å balansere og støtte fordøyelsen. Den er mye brukt for sine foryngende egenskaper og gir fordeler for både indre helse og ekstern bruk. Aloe Vera inneholder enzymer, som er kjent for å hjelpe til med nedbrytningen av sukker og fett for å holde fordøyelsen i gang. Forbruk av Aloe Vera kan gi vekst til gode fordøyelsesbakterier, minske gjærdannelse og regulere tarmfordøyelsen din.Merket allerede etter noen eggeglass av juice effekt på magen. Ingen av delene smaker så veldig godt må jeg innrømme, men dette kan jeg leve med da produktene er helt fantastiske.

 

Legg igjen en kommentar