Hvorfor jeg elsker fusi Vegan Omega Totale Oil Blend.Innholde i denne oljen er helt fantastisk.

Fushi Fresh Pressed Vegan Omega Totale organisk jomfruolje er en unik blanding av essensielle fettsyrer, som kroppene våre trenger for å trives. Denne organiske, kaldpressede oljen består av en ny skapet Vegan blanding av fikenfrøolje, valmuefrøolje, gresskarfrøolje, algeolje, granatepleolje, havtornolje, linfrøolje, hampefrøolje og avokadoolje. Denne blandingen vil sikre at du får et komplett komplement av Omegas 3, 5, 6, 7 og 9.

Essensielle fettsyrer som Alpha Linoleic Acid og Linoleic Acid (Omega 3's) er integrert for menneskers helse og kan ikke lages av kroppen. Dette betyr at de må konsumeres i kostholdet i form av vitaminer og mineraler. Vi trenger disse for helsen og optimal fungerende vitalitet. Essensielle fettsyrer har blitt verdsatt for sitt potensial til å dra nytte av utviklingen av hjernen, hjertehelsen, leddsmerter, for å redusere betennelse og forbedre den kognitive funksjonen.

Fushi Fresh Pressed ® Vegan Omega Totale blanding er en perfekt kilde til essensielle fettsyrer for veganere og vegetarianere. Omega 3 fra plantekilder som linfrø metaboliseres mer effektivt enn tidligere antatt og kan være mer fordelaktig enn langkjeden Omega 3 som finnes i fisk. De miljømessige og etiske fordelene ved å konsumere plantebaserte Omegas inkluderer å ha en bærekraftig og miljøvennlig kilde, i motsetning til å bidra til fiskeoppdrett og ta fisk fra havene til konsum.

Fikenolje er en blanding av Omega's 3, 6, 9 og inneholder en utrolig mengde næringsstoffer som magnesium, kalsium og vitaminer C, E, K og B6. Fiken har den største mengden kalsium av alle typer frukt. Denne oljen har også utrolige antioksidanter fordeler.
Valmue frøolje kommer fra valmueplanten; en toårig urt som tilhører slekten Papaver. Valmuefrøolje er rik på Omegas 6 og 9. Denne oljen er rik på B-vitaminer, som er essensielle i energiproduksjon og metabolisering av næringsstoffer. Valmuefrøolje er rik på mineralene Kalium, Kobber, Kalsium, Jern, Sink, Magnesium og Mangan. Disse næringsstoffene er alle så viktige i utviklingen og veksten av cellene dine, antioksidantfunksjon og blodtrykk og hjerte regulering. Valmue frø inneholder en minimal mengde opiumalkaloider som på ingen måte er skadelige, og som faktisk kan bidra til å roe nervesystemet ditt og lette irritabiliteten.

Gresskarfrøolje er et umettet fett som kan være veldig gunstig for betennelse i kroppen. Denne oljen er en flott kilde til Omegas 3, 6 og 9. Gresskarfrøolje er rik og nøtteaktig og er rik på helsefremmende forbindelser, og er rikelig med karotenoider, sink og vitamin E. Også tilsatt i denne blandingen er Algeolje, som er avledet direkte fra alger. Denne oljen inneholder DHA, en fettsyre i Omega 3, som utgjør 97 prosent av Omega 3-fettet i hjernen. Algeolje er en vegansk form for DHA som ikke kommer fra fisk, og er et bærekraftig alternativ.

Granateple har blitt verdsatt i århundrer som en medisinplante. Denne oljen er en høyt verdsatt olje som er næringsrik og inneholder den sjeldne Omega 5-fettsyren. Det er den eneste kjente kilden til Puniskeinsyre, en av de mest potente antioksidantene, et naturlig fytoøstrogen (plantebasert østrogen). Granatepleolje er det eneste frøet i verden som inneholder denne ekstremt gunstige fettsyren. Denne oljen inneholder essensielle vitaminer og mineraler B1, B2, C, Kalium og Magnesium. Fettsyrene i denne oljen gjør det gunstig for helse og velvære, så vel som å støtte hormonelle, hjerte-, sirkulasjons- og immunforsvar.

Havtornsolje er rik på Omegas 6, 7 og 9 og inneholder kraftige phytonutrients som har utrolige betennelsesdempende egenskaper. Denne oljen kan også hjelpe kroppen din til å produsere vitamin A og E.

Oljeblandingen inneholder ferskpresset linfrøolje som er fra en engelsk vokst kilde. En engelsk kilde ble valgt på grunn av den høye kvaliteten på produsert olje, og mener dette er den beste kvaliteten for smaken av oljen. Frøene kaldpresses ved en temperatur på 36C / 87 for å bevare friskheten og styrken til oljen, og pakkes under nitrogen, noe som betyr at oljen holdes på riktig temperatur og dette forhindrer oljen i å bli harsk. Vår ferskpressede linfrøolje er produsert med minimal oksygeneksponering som forhindrer oksidasjon og sikrer total friskhet av oljen.

Linfrøolje er den mest tallrike kilden til alfa linolsyre. ALA finnes i Omega 3-plantekilder, for eksempel nøtter og frø. Dette er hva kroppen vår bruker for en komponent av hver celle i kroppen. Omega 3's fordel for sunnere hjerner, hjerter og fordøyelsessystemer. Hampefrøolje er en av de eneste oljene som har tilstrekkelige nivåer av Gamma Linolsyre (GLA eller Omega 9). Den høye fettsyreprofilen til Omega 3-fett og GLA balanserer naturlig betennelsesnivåene og bidrar til å styrke immunforsvaret.

I tillegg tilsettes blandingen den påfyllende og næringsrike Avocado-oljen som er en god kilde til Omega 9, enumettet fett, vitamin C, A og B6 samt Magnesium, kalium og lecithin.

Fushi's Fresh Pressed ® Vegan Omega Totale blanding er kaldpresset, fersk fra innhøsting, og laget i små partier, fagmessig blandet i verkstedet vårt.

Fushi Fresh Pressed Vegan Omega Totale olje er viktig for:
• Omega 3 er avgjørende for utvikling og vekst av hjernen hos spedbarn, og har vært kjent for å hjelpe kognitiv funksjon.
• Omega er kjent for å bidra til å redusere betennelse i kroppen, og det er vist at Omega 3-fettsyrer har en positiv innvirkning på mental helse.
• Essensielle fettsyrer er godt kjent for sin rolle i å være gunstige for hjertehelsen.
• Det er vist at gamma linolsyre hjelper til å lindre leddsmerter, stivhet og ømhet i leddene.
• Sjelden kilde til Omega 5 og punicic acid avledet fra granatepleolje, som er en av de kraftigste antioksidantene, et naturlig fytoøstrogen.
• Denne oljen inneholder DHA, en fettsyre i Omega 3, som utgjør 97 prosent av Omega 3-fettet i hjernen.

Dette er en ikke-standardisert, uraffinert og naturlig olje. Hver batch varierer og viser et sett med unike egenskaper. Sediment eller naturlige partikler av ingrediensene kan være synlige i oljen. Dette er rett og slett nede i at våre oljer aldri blir raffinert, deodorisert eller filtrert, og betyr ikke at oljen er feil.

Legg igjen en kommentar